Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

MESSAGE IN A BOTTLE

 Ίσως να μην είναι σήμερα. Ίσως να μην είναι αύριο. Ίσως και να περάσουν χρόνια...

  Το μπουκάλι που θα περιέχει το μαγικό κλειδί, θα συνεχίσει να περιπλανιέται, θα συνεχίσει να αγγίζεται, θα συνεχίσει να γίνεται αντικείμενο εξαγοράς και εκμετάλλευσης. Θα συνεχίσει να λερώνεται με αποτυπώματα περαστικών, που θέλησαν να τον παραβιάσουν έτσι για πλάκα, θα συνεχίζει να ραγίζει αφού κάποιοι προσπάθησαν να το θρυμματίσουν. Η ιστορία θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά και ξανά και το μπουκάλι μέρα με την μέρα, θα συνεχίσει να θαμπώνει.

 Κάποια μέρα όμως, εκείνη την μέρα που τα αστέρια αποφασίσουν, το μπουκάλι αυτό, θα φτάσει σε εκείνα τα χέρια. Σε εκείνα τα δάχτυλα που δεν θα ασχοληθούν με την ξεθωριασμένη απ τα χρόνια, εικόνα του, μα θα παλέψουν σκληρά για να κατακτήσουν το περιεχόμενο του. Θα παλέψουν για να κατακτήσουν εκείνο το απαρχαιωμένο από ωριμότητα κλειδί που πια θα μοιάζει γερασμένο, μα θα κρύβει νεανικά όνειρα και πόθους. Εκείνο το μοναδικό κλειδί, που θα ξεκλειδώσει το σκονισμένο μπαούλο της καρδιάς και θα φανερώσει όλα εκείνα τα καλά κρυμμένα όνειρα, όλα εκείνα τα καταχωνιασμένα συναισθήματα, όλα εκείνα τα δάκρυα που δεν στάθηκαν άξια συμπαράστασης.

    Κάποια μέρα, το μπουκάλι,θα φτάσει στον παραλήπτη του και εκείνη την μέρα, η πένα της ψυχής θα αρχίσει να αποτυπώνει το δικό της παραμύθι.
                                                                                                   
  Louiza Bella © All Rights Reserved

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow me @louiza_bella